Veganaj patkukoj


Ingrediencoj:

1)  duonlitro da  akvo;

2)  tiom da faruno kiom vi bezonos por fari la mason;

3)  150 gramoj  da sukero;

4)  salo;

5)  1 pakaĵeto da vanila sukero;

6)  100-150 gramojn da sekaj vinberoj;

7)  iom da sunfloroleo;

8)  sodo;

9) konfitaĵo aŭ aliaj saŭcoj laŭplaĉe.

Kiel fari:

Miksu la akvon, la salon, la sodon,  ambaŭ la specojn de sukero kaj la sekajn vinberojn. Aldonu tiom da faruno kiom vi bezonos por fari la mason sufiĉe densan, sed samtempe fluan. Varmigu paton ŝmiritan per la sunfloroleo.  Metu po unu supkulero de la miksaĵo por formi patkukojn.

Oni povas manĝi la patkukojn kun diversaj sauĉoj. Mi uzis konfitaĵojn – la abrikotan kaj la ĉerizan. Tre bongustas!

La patkukoj kun konfitaĵo. Ŝajnas bonguste, ĉu ne? ^^

Respondi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Ŝanĝi )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Ŝanĝi )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Ŝanĝi )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Ŝanĝi )

Connecting to %s