Veganaj patkukoj


Ingrediencoj:

1)  duonlitro da  akvo;

2)  tiom da faruno kiom vi bezonos por fari la mason;

3)  150 gramoj  da sukero;

4)  salo;

5)  1 pakaĵeto da vanila sukero;

6)  100-150 gramojn da sekaj vinberoj;

7)  iom da sunfloroleo;

8)  sodo;

9) konfitaĵo aŭ aliaj saŭcoj laŭplaĉe.

Kiel fari:

Miksu la akvon, la salon, la sodon,  ambaŭ la specojn de sukero kaj la sekajn vinberojn. Aldonu tiom da faruno kiom vi bezonos por fari la mason sufiĉe densan, sed samtempe fluan. Varmigu paton ŝmiritan per la sunfloroleo.  Metu po unu supkulero de la miksaĵo por formi patkukojn.

Oni povas manĝi la patkukojn kun diversaj sauĉoj. Mi uzis konfitaĵojn – la abrikotan kaj la ĉerizan. Tre bongustas!

La patkukoj kun konfitaĵo. Ŝajnas bonguste, ĉu ne? ^^

Respondi

Entajpu viajn informojn sube aŭ alklaku piktogramon por ensaluti:

WordPress.com Logo

Vi komentas per via konto de WordPress.com. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Google photo

Vi komentas per via konto de Google. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Twitter picture

Vi komentas per via konto de Twitter. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Facebook photo

Vi komentas per via konto de Facebook. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Connecting to %s